Από τα καλλιστεία στον...πόλεμο!

Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα από την εργασία μας που και που. Για την βασίλισσα της ομορφιάς στη Βρετανία όμως, το διάλειμμα τέλειωσε καθώς θα ξαναγυρίσει, όχι στις πασαρέλες αλλά στο...πεδίο της μάχης, αφού υπηρετεί στον αγγλικό στρατό!

Η Katrina Hodge, πρώην Miss Αγγλία, με το παρατσούκλι ''Barbie Κομάντο'', θα γυρίσει πίσω στην εργασία της σαν αξιωματικός του βρετανικού στρατού και θα παραδώσει το ''στέμμα'' της στην καινούρια νικήτρια του διαγωνισμού, Jessica Linkey.

Η Katrina, εκτός από την ομορφιά της, έχει βραβευτεί και για το θάρρος της καθώς κέρδισε το παράσημο ανδρείας, το 2005 ενώ υπηρετούσε στο Ιράκ.

Η στρατιώτης-καλλονή, δήλωσε ότι πέρασε υπέροχα το χρόνο της άδειάς της, όμως είχε σκοπό να επιστρέψει στα πεδία των μαχών.

Επίσης πρόσθεσε ότι η επιστροφή την αγχώνει λίγο καθώς για ένα χρόνο ζούσε μια τελείως διαφορετική  ζωή αλλά ανυπομονεί να επιστρέψει καθώς της έλειψε η δουλειά της.

Ακόμα τονίζει ότι η εμπειρία της σαν βασίλισσα της ομορφιάς δεν την άλλαξε καθόλου και παραμένει προσγειωμένη. ''Είμαι το τυπικό κορίτσι του στρατού, αυτή είναι η δουλειά μου και η καριέρα μου'' είπε.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!