Πα-τέρας καταδικάστηκε σε 14.400 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό της κόρης του.

Ανάλογη των βιασμών εναντίον της κόρης του ήταν και η ποινή του από το δικαστήριο.

Σε ποινή κάθειρξης 14.400 ετών καταδικάστηκε ένας Φιλιππινέζος που βίαζε την κόρη του κάθε μέρα, για ένα χρόνο.Συγκεκριμένα, ο πατέρας- «τέρας», βίασε την 13χρονη κόρη του 360 φορές και το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 40 ετών για κάθε φορά, δηλαδή συνολικά, 14.400 χρόνια.
Ο άνδρας που είναι οδηγός τρικύκλου, είχε αρχικά καταδικαστεί σε θάνατο με ένεση τον Μάρτιο του 2006, αλλά ο δικηγόρος του άσκησε έφεση.
Σε ανακοίνωση του, το δικαστήριο ανέφερε: «Η μαρτυρία ενός θύματος βιασμού που βρίσκεται ακόμη σε τρυφερή ηλικία και κακοποιήθηκε από έναν άνθρωπο ηθικής υπεροχής στην οικογένειά της έχει μεγάλο βάρος και αξιοπιστία».

http://filoksenos.blogspot.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!