Ηλιακές καταιγίδες το 2013 και «κακές» προβλέψεις

Τεράστιες ηλιακές καταιγίδες προβλέπει η NASA για το 2013. Οι επιστήμονες προειδοποιούν ότι η ηλεκτροδότηση, οι τηλεπικοινωνίες, τα αεροπορικά ταξίδια και οι ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές να διακοπούν ακόμη και για μήνες .


Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για τις συνήθεις θεωρίες καταστροφολογίας, αλλά για στοιχεία της ΝΑSA, τα οποία δημοσιοποίησε σε διεθνές επιστημονικό συνέδριο ο Υπουργός Άμυνας της Μεγάλης Βρετανίας Λίαμ Φοξ.

Από τις αρχές του 2013 ο ήλιος θα μπει σε φάση έξαρσης των ηλεκτρικών καταιγίδων, που θα έχουν σαν αποτέλεσμα διακοπή της ηλεκτροδότησης και μαζικά μπλακ άουτ , κατάρρευση των τηλεπικοινωνιών, της λειτουργίας των δορυφόρων. Ο
ι ηλεκτρονικές διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές θα παγώσουν και... κοινώς ο πλανήτης θα παραλύσει.

«
Η ηλεκτροδότηση θα έχει πρόβλημα, οι δορυφορικές επικοινωνίες θα διακοπούν με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι αστυνομικές αρχές και ο στρατός, οι διεθνείς τραπεζικές συναλλαγές θα σταματήσουν», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι επιστήμονες.

Η ηλιακή καταιγίδα θα έχει δύναμη όσο 100 υδρογονοβόμβες, θα απελευθερώσει πρωτοφανή επίπεδα μαγνητικής ενέργειας, κάποιοι φοβούνται μάλιστα ότι το μαγνητικό πεδίο που περιβάλει και προστατεύει τη Γη δεν θα αντέξει.

«
Οι ηλιακές καταιγίδες μπορούν να καταστρέψουν το σύγχρονο τεχνολογικό πολιτισμό μας», επιμένουν οι επιστήμονες και προσθέτουν: «Το κόστος για την κοινωνία μας δεν θα είναι δισεκατομμύρια δολάρια αλλά μάλλον τρισεκατομμύρια. 10 τρις δολάρια για μια περίοδο αρκετών χρόνων».

Οι μετεωρολόγοι πιστεύουν πως η ηλεκτρομαγνητική καταιγίδα θα προκαλέσει ακραία καιρικά φαινόμενα, 
ενώ οι ηφαιστειολόγοι προειδοποιούν για εκρήξεις ηφαιστείων που για χρόνια ήταν ανενεργά. Οι ψυχραιμότεροι πάντως υπενθυμίζουν ότι και στο παρελθόν έχουν υπάρξει ανάλογα εφιαλτικά σενάρια αλλά το τέλος του κόσμου δεν έχει ακόμη έρθει...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!