Αλκοολική παγίδα!!

Ένας Λιθουανός, μετά από μια νύχτα, κατά την οποία το αλκοόλ έρεε άφθονο, καθώς επέστρεφε σπίτι του, αποφάσισε να προστατευθεί από το κρύο. Δυστυχώς εκείνη την ώρα περνούσε δίπλα από έναν κάδο ανακύκλωσης. Μπήκε μέσα και παγιδεύτηκε.

Νύχτα που ξεκινά με ποτό μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε. Από το κλασικό, "ποια είναι αυτή δίπλα μου", μέχρι και τον... κάδο ανακύκλωσης.
Μια γυναίκα που έκανε βόλτα τον σκύλο της σε περιοχή του Essex, νωρίς το πρωί το περασμένο Σάββατο, άκουσε τις κραυγές ενός άνδρα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν... Λιθουανός και μεθυσμένος (περισσότερο μεθυσμένος παρά Λιθουανός).
Ο άνδρας είχε σφηνώσει μέσα σε έναν κάδο ανακύκλωσης ρούχων. Το κεφάλι και το σώμα του ήταν μέσα και τα πόδια του έξω.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της πυροσβεστικής, η γυναίκα προσπάθησε να τον τραβήξει, αλλά δεν τα κατάφερε και γι' αυτό κάλεσε σε βοήθεια.
Όταν δύο πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, τη βρήκαν να στέκεται δίπλα στον κάδο και να προσπαθεί να παρηγορήσει τον άνδρα, ο οποίος είχε πάθει πανικό και ούρλιαζε.
Οι πυροσβέστες αφού κατάφεραν να τον βγάλουν, κάλεσαν την αστυνομία να τον πάει σπίτι, καθώς όπως ανέφεραν θα ήταν δύσκολο να θυμηθεί που μένει, λόγω μέθης.
Οι αρχές εικάζουν ότι πιθανότατα ο άνδρας, καθώς περπατούσε μεθυσμένος, κρύωσε και θέλησε να τρυπώσει σε ένα ζεστό μέρος, με αποτέλεσμα να παγιδευτεί.
- www.alepounews.blogspot.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!