Αλκοόλ και πρόωρη άνοια

Στην εκδήλωση πρόωρης άνοιας συμβάλει η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, όπως δείχουν στοιχεία μελέτης Αυστραλών μελετητών.

Το ένα πέμπτο των ανθρώπων που εμφανίζουν πρόωρη άνοια στο παρελθόν κατανάλωνε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ όπως δήλωσε η επικεφαλής της έρευνας, Αντριέν Γουϊθαλ από το πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας. 

"
Τα ποσοστά είναι διπλάσια από προηγούμενες μελέτες και ανησυχητικά. Ενδεχομένως να οφείλεται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ από τους νέους και ειδικά τα σφηνάκια. 

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό κάνει μακροπρόθεσμα στην υγεία τους η κατάχρηση στο ποτό
", είπε χαρακτηριστικά η κ. Γουϊθαλ.

cosmo.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!