Καλλιστεία Miss Εγκληματίας 2010

Στην Ουγγαρία διοργανώνεται ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς για τη Miss "Εγκληματίας 2010". Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενες να προσκομίσουν έγγραφα που να αποδεικνύουν  βεβαρυμένο ποινικό μητρώο.

Οι σχέσεις με τη Μαφία, ο λόγος για τον οποίο έχουν οδηγηθεί στη φυλακή αλλά και ο χρόνος της καταδίκης τους, είναι βασικά προσόντα που θα ληφθούν σοβαρά υπ΄όψιν! Μία από τις φιναλίστ, η Άννα, δηλώνει: "Οι φίλες μου συνέχεια με παρακινούσαν να λάβω μέρος σε καλιστεία , αλλά δεν μπορούσα, αφού απαραίτητη προϋπόθεση ήταν να μην έχω μπλεξίματα με το νόμο".

Η νικήτρια του τίτλου θα θα κερδίσει ένα αυτοκίνητο καθώς και ένα διαμέρισμα στη Βουδαπέστη. Ο διαγωνισμός θα γίνει σε ένα μπαρ που στο παρελθόν είχε γίνει στόχος μαφιόζικου χτυπήματος. Όπως δήλωσε με καμάρι ένας από τους διοργανωτές: "Εχουμε συμμετοχές από κλέφτρες, απατεώνισσες, μέλη συμμοριών, ληστές τραπεζών κτλ, οπότε θα είναι μία πολύ ενδιαφέρουσα βραδιά"! Ψηφίστε λοιπόν την εγκληματία της αρεσκείας σας!!

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!