Μεγάλη κομπίνα μέσω Facebook

Διέδιδε πως έχει καρκίνο για να βγάλει λεφτά μέσω Facebook!!

Συνήθως οι άνθρωποι δεν θέλουν οι άλλοι γύρω τους να τους λυπούνται.. Ο κανόνας αυτός όμως δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται στην περίπτωση μιας γυναίκας από τον Καναδά που προσποιούταν επί μήνες ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού προκειμένου να αποσπάσει χρήματα από ανθρώπους που θα τη συμπονούσαν.

Ο λόγος για την Άσλεϊ Αν Κιρίλοβ  που παρίστανε την ετοιμοθάνατη καρκινοπαθή επί μήνες. Μάλιστα, για να γίνει πιστευτή και να αποκτήσει την όψη ασθενούς που υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες, η 23χρονη ξύρισε το κεφάλι της, έκοψε τα φρύδια της, αφαίρεσε τις βλεφαρίδες της και έχασε βάρος! Μάλιστα, είχε κάνει και τατουάζ στα δάχτυλα της με τη φράση: «Δεν παραιτούμαι».

Η αλήθεια είναι πως η Κιρίλοβ, είχε όντως υποβληθεί σε θεραπεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένας καλοήθης όγκος που παρουσίασε στο στήθος. Ωστόσο, στο περιβάλλον της άρχισε να διαδίδει ότι έπασχε από καρκίνο του μαστού.

Αρχικά, η 23χρονη ζήτησε χρήματα από τους γονείς της οι οποίοι όμως της το αρνήθηκαν. Έτσι, στράφηκε σε έναν φίλο της λέγοντας του πως θα πέθαινε σύντομα από καρκίνο. Εκείνος την πίστεψε και την άφησε να μείνει σπίτι του χωρίς να πληρώνει ενοίκιο για αρκετούς μήνες.

Όμως η Κιρίλοβ δεν σταμάτησε εδώ. Αφού διοργάνωσε φιλανθρωπική εκδήλωση για την ίδια στην παμπ του πατέρα του φίλου της, άνοιξε και μια σελίδα στο Facebook με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την ασθένεια της!

Η σελίδα συγκέντρωσε πάνω από 4.000 μέλη από τα οποία η 23χρονη έλαβε συνολικά 21.000 δολάρια!

Τελικά όμως, το σχέδιο της απεκαλύφθη και η 23χρονη θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 29 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας τέσσερις κατηγορίες για απάτη.

stifora.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!