Ανακαλύφθηκε το ... ρούχο-σπρέι

Η φράση του μέλλοντος θα είναι ... “πάω να ψεκάσω ένα ρούχο και έρχομαι” Κάποιοι φαίνεται πως έχουν βαλθεί είτε να μας τρελάνουν, είτε να κάνουν τη ζωή μας πιο... εύκολη.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Μανουέλ Τόρες σε συνεργασία με επιστήμονες του Imperial College του Λονδίνου, παρουσίασε το πρώτο “ρούχο” στον κόσμο που δημιουργείται με ψεκασμό από ειδικό σπρέι.
Το απίστευτο είναι ότι μέσα σε 15 λεπτά όποιος διαθέτει το σχετικό σπρέι θα μπορεί να έχει ένα ολοκαίνουργιο ρούχο.
Ο Τόρες θα παρουσιάσει μάλιστα αυτά τα “ρούχα” στην κολεξιόν του την ερχόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο. Όχι τυχαία η κολεξιόν έχει ονομαστεί "Επιστήμη με Στιλ".
Πως ... δουλεύει το ρούχο-σπρέι; 
Το μπουκάλι με το σπρέι περιέχει ίνες υφάσματος και έναν διαλύτη. Όταν ψεκάζεται πάνω στο ανθρώπινο δέρμα ενεργοποιούνται τα πολυμερή που δημιουργούν δεσμούς μεταξύ τους, ώστε να σχηματίζεται το ύφασμα. Το “ρούχο” μπορεί να είναι μάλλινο, ακριλικό ή λινό.
Κατά πως λένε οι δημιουργοί το μόνο πρόβλημα που έχει είναι πως όταν το σπρέι έρχεται σε επαφή με το δέρμα είναι πολύ... κρύο και μάλλον δεν θα είναι και τόσο ευχάριστο να φτιάξει κανείς και... εσώρουχα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!