Παγωτό με γεύση μαριχουάνα!

Θα μπορούν πλέον όχι μόνο να καπνίζουν τη μαριχουάνα τους αλλά και να την...τρώνε, οι ασθένεις που κάνουν χρήση της ουσίας για ιατρικούς λόγους καθώς επιχειρηματίας στις ΗΠΑ λανσάρισε παγωτό με γεύση μαριχουάνα...
Το παγωτό κυκλοφόρησε από την εταιρεία Creme De Canna, βγαίνει ήδη σε τρεις γεύσεις και κοστίζειδεκαπέντε δολάρια. Απευθύνεται δε, μόνο σε ενήλικες.

Ο διευθυντής της εταιρείας, Τζόναθαν Κολοντίσκι δήλωσε ότι το παγωτό του είναι μια ''υγιή εναλλακτική λύση για τους ασθενείς που δεν θέλουν να καπνίζουν μαριχουάνα''.

Το φυτό καλλιεργείται μόνο για ιατρική χρήση και δεν έχει ακόμα νομιμοποιηθεί για προσωπική χρήση παρά το γεγονός ότι πάνω από το 50% των Καλιφορνέζων είναι υπέρ της νομιμοποίησης του.

Να σημειωθεί ότι η πολιτεία της Καλιφόρνια εισπράττει τουλάχιστον 1,4 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο από την φορολόγησή της καλλιέργειας της μαριχουάνας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!