Παίξτε από τώρα δωρεάν το Pro Evolution Soccer 2011!

Όσοι  έχουν PlayStation 3 συνδεδεμένο στο Internet μπορούν από τώρα να κατεβάσουν το Demo του πολυαναμενόμενου ποδοσφαιρικού simulation δωρεάν. 


Στο Demo θα μπορείτε να απολαύσετε πληθώρα από νέες τακτικές και animations, ντρίμπλες και τρικ. Θα μπορέσετε να πειραματιστείτε με τις μπάρες δύναμης και το νέο σύστημα άμυνας, και να δοκιμάσετε την τύχη σας σε exhibition matches. 

Δυστυχώς δεν θα μπορέσετε ακόμα να ακούσετε την περιγραφή του αγώνα από τους Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Γιώργο Θαναηλάκη αφού το Demo δεν διαθέτει περιγραφή αγώνα. 

Επίσης δεν είναι πλήρες παιχνίδι με αποτέλεσμα να διαθέτει μόνο λίγες λειτουργίες, λίγα animations, λίγες ομάδες και περιορισμένες δυνατότητες. Σίγουρα είναι μια καλή πρώτη γεύση όμως. Για την πλήρη ποδοσφαιρική εμπειρία θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου του 2010. 


Οι χρήστες  PC μπορούν να κατεβάσουν το Demo επίσης δωρεάν από εδώ:

http://dl.pes2011.konamionline.com/pes2011/package/PES2011_Demo.exe


cosmo.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!