Αθλοι Γκρίζων Λύκων (video)

Ο βουλευτής Ντιαρμπακίρ του κόμματος BDP Ακιν Μπιρντάλ την ώρα που μιλούσε σε συγκέντρωση του κόμματος στην Προύσα δέχτηκε επίθεση με μπουνιές. Ως αποτέλεσμα της επίθεσης ο Μπιρντάλ υπέστη ...

κάταγμα στο πρόσωπο, ενώ τον Μπιλγκεχάν Σ. που του επιτέθηκε κόντεψαν να τον λιντσάρουν. Βαριά τραυματισμένος σώθηκε από τους αστυνομικούς, οι οποίοι επενέβησαν με σπρέι πιπεριού.

Στην συγκέντρωση μετείχαν οι βουλευτές του BDP Κωνσταντινούπολης Σεμπαχάτ Τουντζέλ ο βουλευτής από το Ντιαρμπακίρ Ακιν Μπιρντάλ και περίπου 800 άτομα.

Ο Ακίν Μπιρντάλ που ανέβηκε στο βήμα σαν ομιλητής, έπεσε κάτω από τα χτυπήματα με κεφαλιά και μπουνιά από τον Μπιλγκεχάν. Στο μεταξύ οι υπόλοιποι που ήταν στο βήμα επιτέθηκαν σε αυτόν που χτύπησε τον Μπιρντάλ.

Κάποιοι ανταποκριτές τύπου είπαν ότι ο Μπιλγκεχάν όταν έφτασε στο βήμα είπε : ¨Είμαι εθνικιστής. Ήρθα από την Κωνσταντινούπολη. Θα προκαλέσω γεγονός¨.

Ο Μπιρντάλ είναι από τους πιο γνωστούς αγωνιστές για τα ανθρώπινα δικαιώματα και παλιότερα είχε σωθεί σαν από θαύμα όταν το βαθύ κράτος της Τουρκίας στις 12-5-1998 του έριξε 7 σφαίρες στα γραφεία της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Άγκυρα!

Αναλογιστείτε επίσης τι φανατισμό έχει ο επιτιθέμενος φασίστας που δεν σκέφτεται καν τη ζωή του.

www.pistos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!