Έστριψε τσιγάρα με σελίδες της Βίβλου και του Κορανίου

Αυστραλός καθηγητής ήθελε να δει ποιο από τα δυο ιερά βιβλία καίγεται καλύτερα. Σάλο σε χριστιανικό και μουσουλμανικό κόσμο προκάλεσε η απόφαση του καθηγητή Άλεξ Στιούαρτ να ανεβάσει βίνετο στο You Tube στο οποίο σκίζει σελίδες της Βίβλου και του Κορανίου για να στρίψει τσιγάρα.


Στο βίντεο που έχει διάρκεια 12 λεπτά και τίτλο "Βίβλος ή Κοράνι, ποιο καίγεται καλύτερα;" ο Αλεξ Στιούαρτ, μέλος ομάδας αθεϊστών, κρατά μια Βίβλο και ένα Κοράνι, σκίζει τις σελίδες τους και ...τις καπνίζει.

Το βίντεο αποσύρθηκε τελικά από το YouTube. Ο Στιούαρτ το είχε ανεβάσει το σαββατοκύριακο, εννιά χρόνια μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου και την ίδια ώρα που αμερικανός φανατικός πάστορας απειλούσε ότι θα κάψει 200 αντίτυπα του Κορανίου.

Ο Στίουαρτ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις από τις αρχές του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ και τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

"Το πανεπιστήμιο είναι φυσικά εξαιρετικά δυσαρεστημένο που συνέβη κάτι τέτοιο", τόνισε ο αντιπρύτανης Πίτερ Κολντρέικ.

"Το βίντεο ήταν μια πλάκα" απάντησε ο Αυστραλός καθηγητής που με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ασδκήσει το δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου...

newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!