Πέταξαν νεογέννητο σε τουαλέτα αεροπλάνου!

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν τα συνεργεία καθαριότητας όταν βρήκαν το μωράκι σε σακκούλα σκουπιιδών.

Το νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σε σακούλα απορριμμάτων αεροσκάφους της Gulf Air, το οποίο προσγειώθηκε στις Φιλιππίνες προερχόμενο από το Μπαχρέιν .

Το βρέφος ήταν τυλιγμένο με χαρτί και είχε ακόμη αίμα πάνω του όταν το βρήκαν τα συνεργεία καθαριότητας. Η σακούλα σκουπιδιών βρισκόταν σε μία από τις τουαλέτες του αεροσκάφους της Gulf Air που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπαχρέιν-Μανίλα. Οπως είπε αξιωματικός ασφαλείας του αεροδρομίου παρατήρησε κάτι να κινείται μέσα στη σακούλα των σκουπιδιών.
"Εξεπλάγην που ζούσε το βρέφος. Δεν έκλαιγε καθόλου", είπε ο ίδιος.

Η ιατρική ομάδα του αεροδρομίου εξέτασε αμέσως το βρέφος ενώ οι υπάλληλοι του αγόρασαν γάλα και ρούχα. Μάλιστα θα το βαφτίσουν "Τζόρτζ Φράνσις" από τον κωδικό πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Gulf Air (GF).

"Το βρέφος είναι υγιές και σε καλή κατάσταση", είπε γιατρός του αεροδρομίου.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους, η οποία μπορεί να παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη κατηγορούμενη για εγκατάλειψη τέκνου.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!