Μαθητής βρήκε βόμβα έτοιμη να εκραγεί!

Ένας μικρός μαθητής σε πρωτοβάθμιο σχολείο της Βόρειας Ιρλανδίας ήταν εκείνος που απέτρεψε έκρηξη βόμβας! Η αυτοσχέδια βόμβα, που ήταν έτοιμη να εκραγεί, βρέθηκε από οκτάχρονο μαθητή σε καθολικό σχολείο του Αντριμ. Ο μικρός δεν κατάλαβε τι είχε βρει και μάλιστα περιχαρής φώναζε στους συμμαθητές του να τρέξουν να δουν τι βρήκε!

«Ελάτε να δείτε, βρήκα ένα χρυσαφί σωλήνα», έλεγε σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.
Την ανακάλυψη ακολούθησε η εκκένωση του σχολείου. Η αστυνομία εικάζει ότι πιθανώς μαχητές κατά της ειρηνευτικής διαδικασίας τοποθέτησαν την βόμβα που ευτυχώς δεν εξερράγη.
«Ήταν πολύ μεγάλη τύχη που η αυτοσχέδια βόμβα δεν εξερράγη τη στιγμή που το σχολείο λειτουργούσε και ήταν γεμάτο μαθητές», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας που πρόσθεσε ότι και ένα άλλο σχολείο στην περιοχή εκκενώθηκε, όταν οι αρχές εξέπεμψαν το σήμα κινδύνου. Ο εκπρόσωπος δεν ανέφερε περισσότερες λεπτομέρειες για το δεύτερο σχολείο.
Βουλευτής της χώρας κατάγγειλε ότι πριν από τρεις εβδομάδες βρέθηκαν τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί κοντά σε ένα σπίτι στην πόλη Αντριμ και η αστυνομία θεωρεί ότι όλες οι περιπτώσεις είναι έργο των πιστών προτεσταντών που αντιτίθενται στην ειρηνευτική διαδικασία στη Βόρεια Ιρλανδία.
Υπενθυμίζεται ότι η Βόρεια Ιρλανδία μαστίζεται εδώ και 30 χρόνια από βίαια επεισόδια μεταξύ των Προτεσταντών και των Καθολικών με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους έως τώρα πάνω από 3.500 άνθρωποι, ενώ τα επεισόδια συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, παρά την ειρηνευτική συμφωνία του 1998. 

Newsit


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!