Φεύγει από το ΔΝΤ η Ουγγαρία!

«Παραμένει στρατηγικός εταίρος της χώρας το ΔΝΤ» δήλωσε ο Ούγγρος Υπουργός Εθνικής Οικονομίας G. Matolcsy. Εξήγησε ότι η κυβέρνησή του «επιδιώκει την τεχνική υποστήριξη του Ταμείου και θα την λάβει», ενώ δεν θα προχωρήσει σε νέο δανεισμό.

Όπως ο ίδιος ανέφερε η Ουγγαρία δεν θα ζητήσει από το ΔΝΤ νέα πίστωση, αφού είναι σε θέση να ανταποκριθεί πλήρως των αναγκών της. Ο G. Matolcsy επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση θα εντείνει τις προσπάθειες της για την μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος στο 3,8 % επί του Α.Ε.Π για φέτος.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η ΕΕ και το ΔΝΤ έχουν συμβάλει τα μέγιστα «δίνοντας ανάσες ζωής» στην Ουγγαρία και χωρίς την δικιά τους βοήθεια θα επέρχονταν η οικονομική κατάρρευση. Σύμφωνα με τον Ούγγρο Yπουργό Εθνικής Οικονομίας η πιστωτική συμφωνία με το ΔΝΤ λήγει τον Οκτώβριο και η ουγγρική κυβέρνηση δεν επιθυμεί να προχωρήσει στην σύναψη μια νέας.

 

hb


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!