Η «μητρική» οργάνωση των Ταλιμπάν απειλεί

Απειλές για επιθέσεις «πολύ σύντομα» σε ΗΠΑ και Ευρώπη εξαπέλυσαν οι Ταλιμπάν του Πακιστάν, απορρίπτοντας την κίνηση της Ουάσιγκτον να τους προσθέσει στη «μαύρη» λίστα της για την τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα, οι Ηνωμένες Πολιτείες την Τετάρτη ανακοίνωσαν ότι πρόσθεσαν το Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP, Κίνημα των Ταλιμπάν του Πακιστάν), στον κατάλογο τους με τις ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις.

«Η εγγραφή από τις ΗΠΑ του TTP στον κατάλογο ως τρομοκρατικής οργάνωσης είναι ένα σημάδι ότι φοβούνται. Μας δείχνει ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους μας φοβούνται» ανέφερε ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης μιλώντας τηλεφωνικά στο Reuters από άγνωστη τοποθεσία.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!