Πήγε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τον 39ο όροφο αλλά ...σώθηκε

Όταν κάποιος πέφτει από ύψος 122 μέτρων με ταχύτητα που έφτασε και τα 200 χιλιόμετρα την ώρα και σηκώνεται ζωντανός, τότε μιλάμε για θαύμα από εκείνα που δεν συνηθίζεται να συμβαίνουν ούτε σε χολιγουντιανές υπερπεριπέτειες.

Ένα τέτοιο θαύμα ωστόσο έλαβε χώρα προ ημερών στην πραγματικότητα, με πρωταγωνιστή (και μεγάλο τυχερό μέσα στην ατυχία του) το 22χρονο ηθοποιό Τόμας Μαγκίλ ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του επιχειρώντας άλμα στο κενό από τον 39ο όροφο ενός κτηρίου της Νέας Υόρκης. Για καλή του τύχη, ο Μαγκίλ ο οποίος κατά την πτώση εκτιμάται ότι έπιασε ταχύτητα έως και 200 χλμ. την ώρα, προσγειώθηκε πάνω στο πίσω τζάμι ενός σπορ αυτοκινήτου μάρκας Dodge που ήταν παρκαρισμένο από κάτω με αποτέλεσμα να μετριαστεί η πρόσκρουση και αυτός να γλιτώσει από βέβαιο θάνατο με μόνες απώλειες τα δύο σπασμένα πόδια του.

seleo.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!