Μαθητής μηνύει τον καθηγητή του επειδή έπαθε ανακοπή καρδιάς σε μάθημα φυσικής.

Ένας 18χρονος μαθητής θα προβεί σε μήνυση κατά του καθηγητή του καθώς σταμάτησε την καρδιά του ύστερα από τοποθέτηση ηλεκτροφόρων καλωδίων στο στήθος του δίχως να τον προειδοποιηθεί για τους κινδύνους και τις συνέπειες της πράξης.


Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μαθήματος φυσικής στο New Hampshire. Ο Kyle Dubois θα κινηθεί νομικά και κατά της διεύθυνσης αλλά και της πόλης Dover στο New Hampshire. Ο 18χρονος μαζί με τους γονείς του κατηγορούν τον διδάσκοντα για μη ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τους κινδύνους που έφεραν τα καλώδια τροφοδοσίας. 

Θα ζητήσουν μάλιστα αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα, τα χαμένα μεροκάματα λόγω της νοσηλείας και λοιπές ζημίες. 

Το περιστατικό συνέβη στις 11 Μαρτίου του 2010 όταν ο 18χρονος έβαλε δύο ηλεκτρικούς σφιγκτήρες στις θηλές του. Ο καταγγέλλων μετέβη στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε πως έπαθε ηλεκτροπληξία με αποτέλεσμα καρδιακή ανακοπή και αναπνευστική ανεπάρκεια. Αμέσως, μετέβη σε άλλη κλινική όπου του τοποθέτησαν ειδικό μηχάνημα στο κεφάλι για να μετρήσουν την πίεση του εγκεφάλου. 

Η δίκη για την υπόθεση θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Πηγή: Daily Mail

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!