Αποτράπηκε στο παρά πέντε μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

Ρολόγια χειρός, κινητά τηλέφωνα ενωμένα με κολλητική ταινία που συνδεόταν με άλλα αντικείμενα τα όπλα των τρομοκρατών. Ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν για τις ΗΠΑ. Ψάχνουν τους εγκέφαλους της επίθεσης.

Μια νέα τρομοκρατική επίθεση φαίνεται πως σταμάτησαν στο παρά πέντε οι ολλανδικές αρχές.

Δύο άνδρες συνελήφθησαν και κρατούνται στο Αμστερνταμ εξαιτίας των "ύποπτων αντικειμένων" που βρέθηκαν στις αποσκευές τους σε πτήση από τις ΗΠΑ, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Το NBC News μετέδωσε ότι ο ένας ύποπτος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά ο δεύτερος, από το Ντιτρόιτ, κίνησε τις υποψίες των αρχών γιατί τα μηχανήματα ανίχνευσης του αμερικανικού αεροδρομίου εντόπισαν ρολόγια χειρός και κινητά τηλέφωνα ενωμένα με κολλητική ταινία μέσα στις αποσκευές του.

Το ABC News επικαλέστηκε αξιωματούχους που είπαν ότι ένα κινητό τηλέφωνο κολλημένο σε ένα μπουκάλι από σιρόπι για τον στομαχικό πόνο, ένα κοπίδι και τρια μεγάλα μαχαίρια βρέθηκαν επίσης στις αποσκευές του και ότι ο ύποπτος μετέφερε 7.000 δολάρια.

Το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι τα ύποπτα αντικείμενα εντοπίστηκαν μέσα στις αποσκευές δύο επιβατών που πέρασαν από τον έλεχγο του αεροδρομίου και επιβιβάστηκαν στην πτήση 908 της United από το αεροδρόμιο του Σικάγου, O'Hare, με προορισμό το Αμστερνταμ το βράδυ της Κυριακής.


"Τα αντικείμενα δεν κρίθηκε ότι είναι επικίνδυνα από μόνα τους και καθώς μοιραζόμαστε πληροφορίες με τους διεθνείς εταίρους μας, οι ολλανδικές αρχές ενημερώθηκαν για τα ύποπτα αντικείμενα", αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου και προσθέτει ότι το περιστατικό ερευνάται ακόμα.

newsit.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!