Μενού από ανθρώπινα όργανα σε εστιατόριο

Απίστευτο και όμως αληθινό, εστιατόριο στη Γερμανία αποφάσισε να σερβίρει ανθρώπινη σάρκα όταν θα ξεκινήσει να λειτουργεί αυτόν τον μήνα.

Το εστιατόριο Flime ψάχνει για δωρητές, που θα είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν κάποιο μέρος του σώματός τους για φαγητό. Οι υπεύθυνοι επίσης ψάχνουν και για χειρούργο με ανοιχτό μυαλό, που θα βοηθά στη προετοιμασία των εδεσμάτων. 
Στην ιστοσελίδα του εστιατορίου, οι μελλοντικοί δωρητές ερωτώνται για θέματα υγείας τους, ποσοστό σωματικού λίπους κλπ.

Το εστιατόριο έχει εγκαίνια στις 8 Σεπτεμβρίου, και οι ιδιοκτήτες του έχουν επηρεαστεί από τη φυλή Waricacas του Αμαζονίου, η οποία εφαρμόζει «συμπονετικό κανιβαλισμό».

Οι διαφημίσεις του εστιατορίου όπως είναι φυσικό έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και οργής. Μερικοί βέβαια υποψιάζονται ότι πρόκειται για πλάκα. Ο Michael Braun, υπαρχηγός του  Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στο Βερολίνο,  μιλάει για διαφημιστικό κόλπο με στόχο την προσέλκυση πελατών. 

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Bild: «Πιστεύω πως πρόκειται για διεστραμμένο χιούμορ. Όμως είναι αηδιαστικό, ειδικά καθώς πρόσφατα είχαμε τη περίπτωση ενός Βερολινέζου που δολοφονήθηκε από έναν κανίβαλο». Πρόκειται για την υπόθεση του Armin Meiwes, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη το 2006, διότι σκότωσε και έφαγε έναν μηχανικό υπολογιστών. Ακόμη πιο πρόσφατα, ένας Γάλλος κατάδικος καταδικάστηκε σε επιπλέον 30 χρόνια, επειδή σκότωσε τον συγκρατούμενό του  στο ίδιο κελί, και του έφαγε το πνευμόνι.

Αν πρόκειται για «αρρωστημένη πλάκα» ή όχι, είναι δύσκολο να διαπιστωθεί από το μενού, το οποίο είναι ασαφές όσον αφορά στα συστατικά των πιάτων. Τα περισσότερα από αυτά μιλάνε απλά για κρέας.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!