Μητέρα και παιδί χαροπαλεύουν γιατί οι γιατροί έπαιζαν... ξύλο!

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο σε ολόκληρη την Ιταλία και τον κόσμο. Δύο γιατροί τσακώνονταν μέσα στο χειρουργείο την ώρα που μια γυναίκα γεννούσε....

Μία νεαρή µητέρα και το νεογέννητο µωρό της δίνουν µάχη για τη ζωή τους σε µαιευτήριο της Σικελίας, καθώς εξαιτίας ενός καβγά των γιατρών στην αίθουσα τοκετού δημιουργήθηκαν επιπλοκές την ώρα της γέννας.

Η 30χρονη Λόρα Σαλπιέτρο πήγε στο µαιευτήριο, ενώ είχαν σπάσει τα νερά της. Την ώρα όµως που εκείνη βρισκόταν µε πόνους στο κρεβάτι, οι γιατροί γύρω της άρχισαν να µαλώνουν για το εάν έπρεπε να της γίνει καισαρική ή όχι.

Ο καβγάς µάλιστα εξελίχθηκε σε συµπλοκή, καθώς οι γιατροί ήρθαν στα χέρια και άρχισαν τις µπουνιές και τις κλωτσιές, την ώρα που ο σύζυγος της Λόρας τους παρακαλούσε να σταµατήσουν και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν τη γυναίκα του. Ολα αυτά οδήγησαν στο να καθυστερήσει µία ώρα η καισαρική στη γυναίκα µε αποτέλεσµα να έχει χάσει πολύ αίµα και να πρέπει να υποβληθεί σε υστερεκτοµή και το νεογέννητο να υποστεί δύο καρδιακά επεισόδια.

Τώρα µητέρα και µωρό βρίσκονται στην Εντατική και οι γιατροί δεν µπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόµενο το παιδί να έχει υποστεί εγκεφαλική ζηµιά.

Η διεύθυνση της πολυκλινικής της πόλης Μεσίνα ανακοίνωσε χθες ότι οι δύο γυναικολόγοι τέθηκαν σε διαθεσιµότητα, ενώ διεξάγεται έρευνα για το συµβάν. Σοκαρισµένος ο σύζυγος της γυναίκας δήλωσε: «Κινδυνεύω να χάσω την οικογένειά µου επειδή οι γιατροί αποφάσισαν να µαλώσουν µέσα στην αίθουσα τοκετού. Είναι απίστευτο. Ακόµα δεν µπορώ να συνειδητοποιήσω ότι δύο επαγγελµατίες φέρθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Θέλω να µάθω γιατί η γυναίκα µου και ο νεογέννητος γιος µου αγωνίζονται τώρα για τη ζωή τους».

Ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας Φερούτσιο Φάζιο εμφανίστηκε έξαλλος, λέγοντας: «Αυτό που έγινε είναι πάρα πολύ σοβαρό».

tlife.gr 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!