Ο άνδρας με το μεγαλύτερο στήθος στον κόσμο

Ο 53χρονος Guo Feng έχει το μεγαλύτερο ανδρικό στήθος του κόσμου. Η κατάσταση αυτή όπως δηλώνει ο παθόντας άρχισε πριν 10 χρόνια, όταν άρχισε να παίρνει βάρος, αλλά τότε δεν έδωσε σημασία. Τώρα όμως λέει πως: ” Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ανυπόφορο και τρέχω από το ένα νοσοκομείο στο άλλο, αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει”.

 

Οι γιατροί λένε πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι μέχρι να αποσαφηνιστεί το πρόβλημα και το μόνο στο οποίο συμφωνούν είναι πως δεν πρόκειται για καρκίνο, αλλά για λιπώδη ιστό.

Επιπλέον, ο Guo δήλωσε: “Έχω ξοδέψει όλα μου τα χρήματα σε εξετάσεις και ακόμα δεν έχω πλησιάσει καθόλου την λύση του προβλήματος, στην πραγματικότητα αυτή τη στιγμή το στήθος μου είναι μεγαλύτερο από ποτέ”.

Το θέμα είναι πως η κατάσταση αυτή τον έχει κάνει ρεζίλι στο χωριό και ο ίδιος λέει πως αν δεν του το κόψουν οι γιατροί, θα το κάνει από μόνος του.

 

 

otherside.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!