Κατάσκοπος σε προκλητική φωτογράφιση

Η ρωσίδα κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν έκανε προκλητική φωτογράφιση για ρωσικό περιοδικό στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση από τότε που απελάθηκε από τις ΗΠΑ, σε μία κινηματογραφικού τύπου ανταλλαγή κατασκόπων μεταξύ των δύο χωρών.

Η ρωσική ιστοσελίδα με ειδήσεις που εμφανίζονται σε εφημερίδες ταμπλόιντ φιλοξενεί οπτικό υλικό που δείχνει την 28χρονη κοκκινομάλλα να φωτογραφίζεται για το επόμενο τεύχος του περιοδικού Jara (της ρωσικής εκδοχής του Heat), στη σουίτα για VIP του πολυτελούς ξενοδοχείου Balchug, κοντά στο Κρεμλίνο.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα και έχει διάρκεια 1 λεπτό και 43 δευτερόλεπτα η Τσάπμαν περπατάει στο χώρο με δύο διαφορετικά, στενά φορέματα.

Τον Ιούλιο, σε μία από τις πολύκροτες υποθέσεις κατασκοπείας από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, δέκα άτομα στις ΗΠΑ, που παραδέχτηκαν ότι ήταν κατάσκοποι για λογαριασμό της Ρωσίας, ανταλλάχθηκαν με τέσσερις ρώσους κρατούμενους.

-www.newskosmos.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!