Νέοι ομαδικοί τάφοι ανακαλύφθηκαν στη Βοσνία

Τα λείψανα πολλών δεκάδων ανθρώπων πιθανότατα θυμάτων της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα βρέθηκαν πρόσφατα σε οκτώ ομαδικούς τάφους.

«Αυτά τα λείψανα μπορεί να αντιστοιχούν σε 54 ανθρώπινους σκελετούς», ανέφερε ιατροδικαστής, Λέϊλα Σενζίκ, που συνεργάζεται με το Ινστιτούτο για τους Αγνοούμενους

Οι ειδικοί θα εξετάσουν την εκδοχή να πρόκειται για «δευτερεύοντες» ομαδικούς τάφους, δηλαδή να ετάφησαν αρχικά σε μεγαλύτερους ομαδικούς τάφους τα θύματα και κατόπιν τα λείψανα να ετάφησαν δεύτερη φορά, σε μικρότερους ομαδικούς τάφους.

Πάντως, οι ειδικοί βεβαίωσαν ότι μετά από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις θα προσδιοριστεί με απόλυτη ακρίβεια, αν τα λείψανα ανήκουν σε θύματα του μακελειού στη Σρεμπρτένιτσα.

-www.newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!