24 καρφιά είχε στο σώμα της οικιακή βοηθός από την Σρι Λάνκα που εγκατέλειψε την Σ. Αραβία

Μια οικιακή βοηθός από τη Σρι Λάνκα επέστρεψε στην πατρίδα της από τη Σαουδική Αραβία με 24 καρφιά στο σώμα της. Σύμφωνα με τις Αρχές, δράστης φέρεται να είναι ο εργοδότης της 49χρονης, ο οποίος με τον τρόπο αυτό την τιμωρούσε.

«Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα σε συνεργασία με τις Αρχές της Σαουδικής Αραβίας για τον εντοπισμό του δράστη» είπε ο υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης της Σρι Λάνκα. Η γυναίκα είχε ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία τον Μάρτιο και επέστρεψε την περασμένη εβδομάδα, διαμαρτυρόμενη για κακομεταχείριση από τον εργοδότη της. Οι γιατροί που εξέτασαν τη γυναίκα βρήκαν τα καρφιά, ορισμένα εκ των οποίων είναι μήκους περίπου πέντε εκατοστών, στα χέρια και στα πόδια της. 

Περίπου 1,8 εκατομμύρια πολίτες της Σρι Λάνκα εργάζονται ως οικιακοί βοηθοί σε χώρες της Μέσης Ανατολής, στη Σιγκαπούρη και στο Χονγκ Κονγκ. Καταγγελίες περί κακομεταχείρισής τους γίνονται συχνά για αυτό και η κυβέρνηση έχει καταστήσει υποχρεωτική την καταγραφή τους σε ειδικούς καταλόγους, ώστε όταν προκύπτουν προβλήματα να παρεμβαίνουν οι προξενικές αρχές.

fimotro.blogspot.com

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!