Η Κίνα με χάκερ κατασκοπεύει τη Γερμανία!

"Οι ανεπιθύμητες 'εισβολές' από 'χάκερ' στο σύστημα των κρατικών υπολογιστών της Γερμανίας αυξάνονται σταθερά, μετά από το 2005", προϊδέασε με μία σημερινή συνέντευξή του ο επικεφαλής της αντικατασκοπείας της Γερμανίας, ο Χάϊντς Φρομ, 62 ετών, δηλαδή ο προϊστάμενος της "Ομοσπονδιακής υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος".


"Εχουμε εντοπίσει μεγάλο αριθμό 'εισβολών' στο σύστημα των κρατικών μας υπολογιστών, με μεγάλη αύξηση από το 2005 και μετά", τόνισε ο αξιωματούχος στη συνέντευξή του προς την εφημερίδα του Αμβούργου "Χάμπυργκερ Αμπεντμπλατ". "Ας πούμε, το 2009 οι εισβολές αυτές έφθασαν και τις 1.500" τόνισε "η προέλευσή τους, δε, είναι συχνά ασιατική, κινεζική κυρίως, έχω μάλιστα σοβαρές ενδείξεις ότι οι εισβολές αυτές από τους αλλοδαπούς 'χάκερ' γίνονται με τη συνέργια κρατικών υπηρεσιών".

"Γίνεται κατασκοπεία οικονομικών πληροφοριών", συμπλήρωσε ο Φρομ, "δηλαδή γίνεται κλοπή τεχνολογικών πληροφοριών, ιδίως όμως τεχνογνωσίας στον οικονομικό τομέα, κάτι που βέβαια παρουσιάζεται ως μία υπολογίσιμη απειλή γιά την προηγμένη οικονομία μας".

"Οι μικρομεσαίες μας επιχειρήσεις είναι περισσότερο απροστάτευτες απέναντι σε παρόμοιες ενέργειες, παρά οι μεγάλες, που έχουν διοργανώσει μία αποτελεσματικότερη 'άμυνα' στο σύστημα των υπολογιστών τους", υπογράμμισε τέλος ο Φρομ.

i-reportergr.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!