Νέες ποσότητες γάλακτος με μελαμίνη στην Κίνα

Η Κίνα κατάσχεσε περισσότερους από 100 τόνους μολυσμένου με μελαμίνη γάλακτος στις βόρειες επαρχίες της, μετέδωσαν αργά χθες το βράδυ κρατικά μέσα ενημέρωσης.

Συνολικά 103 τόνοι γάλακτος σε σκόνη που διετίθετο από τέσσερις μάρκες γαλακτοκομικών στις επαρχίες Χεμπέι, Σανσί και Τιαντζίν βρέθηκαν μολυσμένοι με τη βιομηχανική χημική ουσία μελαμίνη, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα.

Οι αρχές έχουν θέσει υπό κράτηση 41 υπόπτους.

Τον Ιούλιο, δείγματα γάλακτος σε σκόνη που βρέθηκαν στις βορειοδυτικές επαρχίες Γκανσού και Τσινγκχάι είχαν επίπεδα μελαμίνης 500 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Έκτοτε έχουν κατασχεθεί στην Τσινγκχάι τουλάχιστον 124 τόνοι γάλακτος σε σκόνη και έχουν συλληφθεί έξι άτομα, μετέδωσε το Νέα Κινα.

Το 2008, μελαμίνη σε κινεζικό γάλα σε σκόνη είχε προκαλέσει το θάνατο τουλάχιστον έξι παιδιών και είχε κάνει σχεδόν 300.000 παιδιά να αρρωστήσουν.

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!