«Εξαφανίστηκε» δημοσιογράφος στην Ουκρανία

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας, Ανατόλι Μογκίλοφ, οι αστυνομικές αρχές της χώρας ερευνούν για τον εξαφανισθέντα διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας «Noviy Stil», Βασίλ Κλιμέντιεφ. Η εφημερίδα του είναι γνωστή για την κριτική, που ασκεί στις υπηρεσίες δημόσιας τάξης της χώρας.


Ουκρανικά μέσα και οργανώσεις υπέρ της ελευθερίας του Τύπου έχουν επανειλημμένα παραπονεθεί για τη λογοκρισία, που ασκούν οι αρχές αλλά και για τις επιθέσεις, περιλαμβανόμενων και φυσικών πιέσεων, κατά των εκπροσώπων των μέσων της χώρας, αφότου ανέλαβε την εξουσία ο φιλορώσος πρόεδρος, Βίκτορ Γιανούκοβιτς, που διαδέχτηκε τον φιλοευρωπαίο, Βίκτορ Γιούσενκο, το Φεβρουάριο. 

Ο διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Noviy Stil», Βασίλ Κλιμέντιεφ, η οποία κυρίως αναφέρεται σε θέματα διαφθοράς, έχει εξαφανιστεί από τις 11 Αυγούστου, όταν έφυγε από το σπίτι του συνοδευόμενος από έναν άγνωστο άνδρα , σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας.

Ο υπουργός Εσωτερικών δήλωσε ότι δεν αποκλείεται η εξαφάνιση του δημοσιογράφου να έχει άμεση σχέση με τις δημοσιογραφικές έρευνές του, ενώ επισήμανε ότι «έχει αναλάβει προσωπικά τη διαλεύκανση της υπόθεσης».

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!