Το Facebook θα καρφώνει την τοποθεσία στην οποία βρίσκονται οι χρήστες του.

To Facebook ετοιμάζεται να ανακοινώσει σήμερα λεπτομερή στοιχεία για τη νέα υπηρεσία που θα εντοπίζει και θα κοινοποιεί την τοποθεσία που βρίσκεται ο κάθε χρήστης.
Εδώ και μήνες το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, κατασκευάζει μία νέα υπηρεσία που θα επιτρέπει στους χρήστες να γνωστοποιούν και να μοιράζονται τη θέση που βρίσκονται έτσι ώστε να βλέπουν αν είναι κάποιος Facebook φίλος τους εκεί κοντά.

Η προσθήκη των νέων χαρακτηριστικών αυτών μπορεί να διευκολύνει και να βοηθάει τους χρήστες, όμως σίγουρα πρόκειται να βοηθήσει οικονομικά το Facebook, καθώς θα δώσει στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και όχι μόνο, τη δυνατότητα να προσελκύουν πελάτες άμεσα μέσα από το site.

Για την ώρα από τους 500εκατομμύρια χρήστες μόνο το 1/5 που έχουν πρόσβαση στο Facebook από τα κινητά τους και σε αυτούς απευθύνεται κυρίως η νέα υπηρεσία.

Για το λόγο αυτό, ίσως χρειαστεί,το Facebook, να κάνει κάποιες αλλαγές πάλι στις ρυθμίσεις ασφαλείας του μιας και δεν πρόκειται όλοι οι χρήστες να θέλουν να κοινοποιούν τις πληροφορίες για το που βρίσκονται σε όλους τους φίλους τους.

Τέλος η ανακοίνωση σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σήμερα το απόγευμα 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!