Λυσσασμένες νυχτερίδες βαμπίρ τρομοκρατούν το Περού.

Τέσσερα παιδιά πέθαναν από λύσσα και 500 άτομα κινδύνευσαν από την ασθένεια έπειτα από επιθέσεις νυχτερίδων που τρέφονται με αίμα σε μια απομακρυσμένη περιοχή του Αμαζονίου στο Περού...Οι νυχτερίδες-βαμπίροι (υπάρχουν συνολικά τρία είδη) ζουν αποκλειστικά στη Νότιο Αμερική και συνήθως επιτίθενται σε οικόσιτα ή άγρια ζώα την ώρα που κοιμούνται. Τα τελευταία χρόνια πάντως έχουν αναφερθεί και αρκετά περιστατικά επιθέσεων σε ανθρώπους. 

Όπως αναφέρει την Παρασκευή το BBC, τα περισσότερα από 500 θύματα των επιθέσεων είναι μέλη της φυλής Αουαζούν που ζει στην κοινότητα Ουρκούσα του βορειοανατολικού Περουβιανού Αμαζόνιου, κοντά στα σύνορα με το Εκουαδόρ. Ομάδες ειδικών βρίσκονται στην περιοχή με εντολή του υπουργείου Υγείας του Περού και χορηγούν εμβόλια σε όσους δέχτηκαν δαγκώματα. 

Τέσσερα παιδιά πέθαναν από λύσσα πριν προλάβουν να εμβολιαστούν, ενώ ένα μικρό ποσοστό των θυμάτων αρνήθηκε να εμβολιαστεί και είναι πιθανό να νοσήσει από τη θανατηφόρο ασθένεια του νευρικού συστήματος.

Ορισμένοι ειδικοί αποδίδουν τις μαζικές επιθέσεις βαμπίρων στην αποψίλωση της ζούγκλας, η οποία αναγκάζει τα αιμοβόρα, ιπτάμενα θηλαστικά να αναζητήσουν νέες πηγές τροφής.

fimotro


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!