Ο Δήμαρχος του Bodrum έκλεισε όλους τους δρόμους

Με απόφαση που πήρε το Δημ. Σ/λιο του Bodrum, από χθες πεζοδρομήθηκαν όλοι οι δρόμοι της πόλης με απαγορευτικές μπάρες σε όλες τις εισόδους! Η απόφαση αυτή του Δημάρχου, κ. Κοτσαντόν, προκάλεσε και ορισμένες αντιδράσεις.

Σε δηλώσεις τους (που έγιναν στην τοπική TV) αναφέρουν ότι την απόφαση αυτή πήρε ο Δήμαρχος, λίγο μετά που βρέθηκε στην Κω, γι' αυτό και λένε ότι «μετέφερε την …αρρώστια από την Κω»!

Ο κ. Κοτσαντόν είπε πως αυτό ωφελεί πολλαπλά την πόλη και την τοπική οικονομία, για δε τους επισκέπτες της ότι μόνον έτσι θα ευχαριστηθούν την πόλη, περπατώντας την και ψωνίζοντας από τα μαγαζιά».

-vimatisko.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!