(Άσπρο) φίδι που τους έφαγε...

Έναν σπάνιο αλμπίνο... πύθωνα χρησιμοποιούσαν τα μέλη μιας συμμορίας διακίνησης ναρκωτικών για να προστατεύει την κοκαΐνη τους αλλά και για να τρομοκρατούν τους πελάτες που τους χρωστούσαν χρήματα...


Το μήκους τριών μέτρων ερπετό επιτέθηκε στους αστυνομικούς, όταν αυτοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα των εμπόρων, οι οποίοι εκείνη τη στιγμή προετοίμαζαν την κοκαΐνη που επρόκειτο να διακινήσουν. Χρειάσθηκε να κληθεί ειδικός της δασονομίας στα ερπετά για να μπορέσουν οι αρχές να ‘συλλάβουν’ τον πύθωνα.

«Μόλις μπήκαμε
βρήκαμε το ερπετό να καραδοκεί πίσω από την πόρτα, ακριβώς όπως ένας φύλακας σκύλος», τόνισε ο υπαστυνόμος Λούκα Τζελορμίνο.

«Μας εξέπληξε που βρήκαμε 200 γραμμάρια καθαρής κοκαΐνης κάτω από το φίδι, την οποία προστάτευε με περισσή ζηλοτυπία. Από την έρευνα που κάναμε, συμπεράναμε πως το ερπετό είχε εκπαιδευθεί για να προστατεύει τα ναρκωτικά», πρόσθεσε.


Οι ιδιοκτήτες του κρατούσαν το φίδι νηστικό επί πολλές εβδομάδες για να το κάνουν πιο επιθετικό, όμως οι αρχές το ημέρεψαν μόλις του πρόσφεραν μία γενναία μερίδα κοτόπουλο.


Στην επιχείρησή της η αστυνομία συνέλαβε 12 άτομα και κατέσχεσε περίπου 5 κιλά κοκαΐνη.


Ο πύθωνας
(της οικογένειας Python Molurus Bivittatus), για τον οποίο η δασονομία ανακοίνωσε πως προέρχεται από τη Γουϊνέα και πως «αξίζει πολλά χρήματα», μεταφέρθηκε στο καταφύγιο ερπετών στον Ζωολογικό Κήπο της Ρώμης.

Όσο για τους συλληφθέντες εμπόρους ναρκωτικών; (Άσπρο) φίδι... που τους έφαγε θα μπορούσε να σχολιάσει κανείς...

-www.skai.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!