Είναι 21 και ζυγίζει 27 κιλά. Παρ'όλα αυτά δεν είναι ανορεξική!

Η Lizzie Velasquez είναι 21 ετών, και ζυγίζει μόλις 27 κιλά. Ωστόσο δεν είναι ανορεξική. Για την ακρίβεια προσλαμβάνει καθημερινά 5.000 με 6.000 θερμίδες καθώς τρώει τουλάχιστον 60 γεύματα ημερησίως.

''Ζυγίζομαι κάθε μέρα κι όταν βλέπω ότι έχω πάρει έστω ένα κιλό ενθουσιάζομαι. Τρώω πίτσα, σοκολάτες, κοτόπουλο, ντόνατς παγωτό, τα πάντα και στενοχωριέμαι πολύ όταν οι άλλοι νομίζουν πως είμαι ανορεξική'', δηλώνει η ίδια.

Πράγματι, η Lizzie δεν είναι ανορεξική. Πάσχει από μία σπάνια ασθένεια όπου μετρά μόνο τρία θύματα παγκοσμίως. Γεννήθηκε 4 εβδομάδες πρόωρα και ζύγιζε μόλις λίγα γραμμάρια. Οι γιατροί νόμιζαν ότι δεν θα τα καταφέρει. Αλλά εκείνη τα κατάφερε κι έζησε.

tlife


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!