Το Ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων μπορεί να δημιουργήσει ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη

Η ανάπτυξη του Ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων μπορεί να δημιουργήσει ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας στην Ευρώπη, υποστήριξε σήμερα η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και επίτροπος, αρμόδια για την Ψηφιακή Ατζέντα, Νίλι Κρες, σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Der Standard.


"Οι πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η γρηγορότερη ανάπτυξη των τεχνολογιών υψηλής ταχύτητας μπορεί να δημιουργήσει ένα εκατομμύριο θέσεις εργασίας", δηλαδή "μια ανάπτυξη ύψους 850 δισεκατομμυρίων ευρώ μέχρι το 2015", ανέφερε η Κρες.

"Τα δίκτυα υψηλής ταχύτητας έχουν σήμερα τις ίδιες επαναστατικές επιπτώσεις που είχε η ανάπτυξη του ηλεκτρισμού ή των μέσων μεταφοράς τους περασμένους αιώνες"υπογράμμισε η επίτροπος.

Σύμφωνα με την Κρες ο κατακερματισμός και η γραφειοκρατία της ευρωπαϊκής αγοράς στον ψηφιακό τομέα αναχαιτίζουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Όπως είπε, ελπίζει μέχρι το 2015 να δημιουργηθεί μια πραγματική ευρωπαϊκή εσωτερική, ψηφιακή αγορά ώστε "τα επόμενα Google και Skype να έχουν μια πιθανότητα να αναπτυχθούν στην Ευρώπη, να μεγαλώσουν και να παραμείνουν σε αυτήν".

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!