Βρέθηκε το τέρας του Λοχ Νες;

Οι κυνικοί μπορεί να ισχυριστούν ότι πρόκειται απλά για ένα κομμάτι ξύλου ή για ένα παιχνίδι του φωτός.  Υπάρχει, όμως, μία φωτογραφία που δείχνει ένα θαλάσσιο πλάσμα, με μακρύ λαιμό, και η οποία κάνει τους ειδικούς να αναρωτιούνται.

Το «ζώο» εντοπίστηκε να παραφυλάει ένα κοπάδι ψαριών ανοιχτά των βρετανικών ακτών.

Τα ψάρια ήταν τόσο τρομαγμένα που εξώκειλαν στην ακτή λίγα δευτερόλεπτα μετά.

Το πλάσμα εντοπίστηκε ανοιχτά των ακτών του Ντέβον, στο Σόλτεν Κοβ της Βρετανίας, από ντόπιους που πίστευαν αρχικά πως επρόκειτο για χελώνα.

Οι φωτογραφίες, όμως, που τράβηξαν δείχνουν το λαιμό ενός πρασινοκαφέ πλάσματος, με κεφάλι που μοιάζει με ερπετού, γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για χελώνα.

«Το ζώο εντοπίστηκε όταν ένα κοπάδι ψαριών βγήκε στην ακτή. Παρέμεινε στη θάλασσα και στη συνέχεια ξαναβγήκε στην επιφάνεια, ακολουθώντας το κοπάδι. Αυτό δείχνει ότι δεν ήταν χελώνα, καθώς η χελώνα τρώει μόνο πλαγκτόν.

Πηγή: Pathfinder.gr
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!