Ορθοδοξία στο υπέδαφος της Τουρκίας

Στις ανασκαφές που γίνονται στην περιοχή Μύρα-Ανδριάκη από το υπουργείο πολιτισμού και το πανεπιστήμιο Μεσογείου υπό την διεύθυνση του καθηγητή Νεβζάτ Τσεβίκ, ενδιαφέρον προκάλεσε η πολύ καλά διατηρημένη ζωγραφιά σε εκκλησία που ήταν κάτω από 6 μέτρα προσχώσεις.

Ο Τσεβίκ δήλωσε πως η επονομαζόμενη και ¨Πομπηία της ανατολής¨ αρχαία πόλη της Μύρας έχει αρχίσει να δείχνει το εσωτερικό της και συνέχισε λέγοντας

: ¨Τα πρώτα στοιχεία από τις ανασκαφές κάτω από το Ντεμρέ δείχνουν πως μεγάλες μητροπόλεις έχουν διαφυλαχτεί καλά. Η 900 ετών ζωγραφιά και τα χαρακτηριστικά της, μας διαφωτίζουν ακόμα περισσότερο την ιστορία και την κουλτούρα του Ντέμρε¨.

pistos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!