Με 100 εκατ. δολάρια καταστρέφεις το διαδίκτυο

Το να οργανώσεις την επιδρομή στο Διαδίκτυο στις ΗΠΑ είναι εφικτό, χρειάζονται μόνο δύο χρόνια και περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με τον Αμερικανό ειδικό της ηλεκτρονικής κατασκοπείας και συνεργάτη της NASA, Τσάρλι Μίλερ, ο οποίος παρουσίασε ένα τέτοιο «μοντέλο δράσης» αυτό το Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας στο Συνέδριο των Χάκερ της DEFCON.

Σκέφτηκα όπως θα σκεφτόμουν στην περίπτωση που η Βόρειος Κορέας θα με είχε προσλάβει για να προσβάλλω το σύστημα των ΗΠΑ. Εργάστηκα υπό πραγματικές συνθήκες", δήλωσε ο Τσάρλι Μίλερ.
"Το σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πολύ ευάλωτο, ο καθένας πολύ εύκολα μπορεί να επιφέρει σημαντικές ζημιές στο σύστημα προστασίας της χώρας", επεσήμανε ο Αμερικανός επιστήμονας.
"Είναι γελοίο αν το σκεφτείς ότι οι ΗΠΑ ξοδεύουν δισεκατομμύρια για τη θωράκιση του Διαδικτύου, που αφορά τη διανομή ηλεκτρικής ενέργειας, τις τράπεζες, τις τηλεπικοινωνίες, τους τομείς της τεχνολογίας, ενώ μόνο με 100 εκατ. δολάρια μπορεί κανείς όλα αυτά να τα διαλύσει", σημείωσε.
Αναφερόμενος σε μια ενδεχόμενη επίθεση τόνισε πως "για μια επίθεση θα χρειαζόντουσαν μόνο εκατό "στρατιώτες", από ειδικούς επιστήμονες έως επιτήδειους φοιτητές. Εάν εισχωρήσεις με επιτυχία στα δίκτυα αυτά, αποκτώντας κάθε φορά "γέφυρες", ύστερα από δύο χρόνια θα είσαι σε θέση να εξαπολύσεις την πρώτη σου επίθεση η οποία θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία".


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!