Ο «λατίνος εραστής»... μας τελείωσε

Ο μύθος του "λατίνου εραστή" δεν έχει πλέον καμιά πέραση στις ξένες τουρίστριες, το 79% των οποίων δηλώνουν πως δεν υποκύπτουν στα κοπλιμέντα και στο φλερτ των Ιταλών, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού Vie del Gusto σε 1.000 τουρίστριες.

Οι λόγοι που συντέλεσαν σε αυτήν την...απόρριψη είναι ότι οι Ιταλοί δεν προβάλλουν πλέον τόσο πολύ την αρσενική τους πλευρά (57%) και ότι έχουν χάσει την ικανότητά τους να διασκεδάζουν, αλλά και την χαρούμενη διάθεση τους (5!%). Επίσης το 49% τους κατηγορεί για εντελώς παιδαριώδη συμπεριφορά.

Από τους Ιταλούς, αυτοί που εξακολουθούν να έχουν σχετική επιτυχία ανάμεσα στις ξένες επισκέπτριες είναι οι φοιτητές (23%), οι επιχειρηματίες (21%) και φυσικά οι DJ και οι ανιματέρ στα παραθεριστικά κέντρα. Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, οι τουρίστριες εξακολουθούν να θεωρούν τους "λατίνους εραστές" ιπποτικούς (78%), καλοντυμένους (67%) και ευγενικούς (59%), αλλά παράλληλα θα τους ήθελαν λιγότερο είρωνες και περισσότερο αθλητικούς.

www.i-reportergr.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!