Η συλλογή αυτοκινήτων του Σουλτάνου του Μπρουνέι αξίας 5 δις δολαρίων

Ίσως είναι ο πιο περήφανος άνθρωπος στον κόσμο για τη συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει. Δεν είναι άλλος από τον Hassanal Bolkiah, Σουλτάνο του Μπρουνέι ο οποίος διαθέτει πάνω από 7.000 αυτοκίνητα στη συλλογή στα οποία περιλαμβάνονται τα πιο γρήγορα, πιο ακριβά και πιο σπάνια αμάξια του πλανήτη.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror o Σουλτάνος του Μπρουνέι διαθέτει 604 Rolls Royce, 574 Mercedes, 452 Ferrari, 382 Bentley, 209 BMW, 179 Jaguar, 134 Koenigsegg, 21 Lamborghini, 11 Aston Martin και 1 SSC.

Όλα αυτά φυλάσσονται σε ειδικό χώρο που διαθέτει ο ίδιος πίσω 
από το παλάτι του στο Μπρουνέι και σ’ αυτόν υπάρχουν..δεκάδες μηχανικοί ώστε να φροντίζουν τα αγαπημένα του συλλεκτικά αυτοκίνητα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 5 δις δολάρια.
gosspip-tv

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!