Θεραπεύουν τον καρκίνο με ιό του έρπη

Βρετανοί επιστήμονες χρησιμοποίησαν γενετικά τροποποιημένο ιό του έρπη και θεράπευσαν άτομα που έπασχαν από καρκίνο κεφαλής και τραχήλου. Ο μεταλλαγμένος ιός επιτέθηκε και σκότωσε τα καρκινικά κύτταρα.

Η κλινική δοκιμή έγινε σε 17 ασθενείς σε νοσοκομείο του Λονδίνου και έδειξε ότι η χρήση του ιού, σε συνδυασμό με χημειοθεραπεία και της ακτινοθεραπεία, κατέστρεψε τους όγκους στους περισσότερους ασθενείς.

Ο μεταλλαγμένος ιός του έρπη διεισδύει στα καρκινικά κύτταρα, πολλαπλασιάζεται στο εσωτερικό τους και τα εξοντώνει από τον πυρήνα τους.

Ο ιός έχει προγραμματιστεί να παράγει μια πρωτεΐνη που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα του ασθενούς, χωρίς να βλάπτει τα υγιή κύτταρα.

Οι ερευνητές, από το Ίδρυμα Αντικαρκινικών Ερευνών του Λονδίνου, ανέφεραν ότι άρχισαν επίσης κλινικές δοκιμές σε ασθενείς που πάσχουν και από άλλα είδη καρκίνου, όπως του δέρματος.

Η κλινική δοκιμή έδειξε ότι και οι 17 ασθενείς στους οποίους εισήλθε ο ιός του έρπη, μαζί με την κλασική αντικαρκινική θεραπεία, κατά 93% δεν εμφάνισαν κανένα ίχνος καρκίνου μετά τη χειρουργική αφαίρεση των όγκων.

Δύο χρόνια μετά, οκτώ στους δέκα ασθενείς (ποσοστό 82%) δεν είχαν υποτροπή, ενώ μόνο δύο επανεμφάνισαν καρκίνο.

Συγκριτικά, σύμφωνα με τους επιστήμονες, το 35% - 55% των ασθενών που ακολουθούν την κλασική αντικαρκινική θεραπεία (χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία), χωρίς τη βοήθεια του ιού του έρπη, επανεμφανίζουν καρκινικούς όγκους μετά από δύο χρόνια, συνεπώς η νέα μέθοδος φαίνεται να έχει σαφή ευεργετικά αποτελέσματα.


-i-reportergr.com

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!