Φίδι 5 μέτρων στο πλυντήριο

Έπαθε σοκ η γυναίκα όταν άνοιξε το πλυντήριο και βρήκε σε αυτό ένα φίδι πέντε μέτρων. Μια γυναίκα έβαλε πλυντήριο και όταν ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα πλύσης και άνοιξε το πορτάκι δεν πίστευε στα μάτια της. Σοκαρίστηκε όταν είδε ένα πορτοκαλί φίδι πέντε μέτρων...

κουλουριασμένο πάνω στα καθαρά της ρούχα. Μάλιστα, το ερπετό επέζησε μετά την πλύση!
''Η πρώτη πλύση είχε τελειώσει και ήμουν έτοιμη να βάλω και τα υπόλοιπα ρούχα, όταν ξαφνικά είδα κάτι να κουνιέται. Έβγαλα μερικά ρούχα και είδα το φίδι. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ένα από τα παιχνίδια των παιδιών, αλλά όταν κοίταξα καλύτερα, τρομοκρατήθηκα, έκλεισα την πόρτα και αμέσως κάλεσα την αστυνομία'', είπε η 51χρονη wendy. ''Έπαθα σοκ! σκέφτηκα ότι ίσως υπάρχουν κι άλλα μέσα στο σπίτι, όλο το βράδυ δεν μπόρεσα να κοιμηθώ. Τα μισώ τα φίδια. Δεν έχω ιδέα για το πως κατάφερε να τρυπώσει μέσα στο πλυντήριο'', πρόσθεσε.

Πηγή: filoksenos


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!