Τέλος οι ταυρομαχίες στην Καταλονία

Η Βουλή της Καταλονίας ψήφισε σήμερα να απαγορευτεί η διεξαγωγή των γνωστών ταυρομαχιών, ύστερα από σχετικό αίτημα που υποβλήθηκε στη Βουλή και το οποίο υπέγραφαν 180.000 πολίτες της Καταλονίας.


Η έγκριση της πρότασης απαγόρευσης των ταυρομαχιών επήλθε με ψήφους 68 «υπέρ» έναντι 55 «κατά» και καθιστά την Καταλονία την πρώτη περιοχή της Ισπανίας που αποφασίζει κάτι τέτοιο.

Η απαγόρευση θα ισχύσει από τον Ιανουάριο του 2012. Η πρόταση έφτασε στη Βουλή από ομάδες ακτιβιστών που ισχυρίζονται ότι οι ταυρομαχίες είναι ένα «βάρβαρο» και ξεπερασμένο έθιμο. Υπάρχουν όμως χιλιάδες άνθρωποι που πιστεύουν ότι ως παλιό ισπανικό έθιμο, πρέπει να διατηρηθεί.

zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!