Πωλείται ξενοδοχείο μαζί με... το χωριό

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο και με το υπόλοιπο χωριό... δώρο! Ο λόγος για ένα ξενοδοχείο στο χωριό Οτίρα της Νέας Ζηλανδίας, που οι ιδιοκτήτες του το βαρέθηκαν και αποφάσισαν να αλλάξουν παραστάσεις!

Μέχρι σήμερα, ιδιοκτήτες είναι ο Μπιλ και η Κριστίν Χένα, που αγόρασαν το ξενοδοχείο «πακέτο» με το χωριό το 1998 έναντι 56.000 δολαρίων.
Έπειτα από 12 χρόνια, αποφάσισαν να αλλάξουν τον αέρα τους και πουλούν την περιουσία τους. Αν και δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις, το ζεύγος Χένα προτιμά ως αγοραστή ένα ζευγάρι γύρω στα 40 με παιδιά.
Όσο για την τιμή; 715.000 ευρώ!
Σας φαίνεται ακριβό;
Μιλάμε για ξενοδοχείο, χωριό με 18 σπίτια, παμπ, σιδηροδρομικό σταθμό, σχολείο και δημαρχείο, χώρια την μοναδική θέα στα βουνά και τον καθαρό αέρα.
Α! Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται οι... 44 κάτοικοι!
www.supa.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!