Οδηγοί λεωφορείων επικαλούνται βαρύ ψυχολογικό τραύμα λόγο… φτυσίματος!

Άδεια «φτυσίματος» και μάλιστα μετ’ αποδοχών, μπορούν και παίρνουν οδηγοί λεωφορείων της Νέας Υόρκης. Όσοι οδηγοί γίνονται…. στόχοι από τους επιβάτες για να αναρρώσουν δικαιούνται 3 ολόκληρους μήνες.


Τον περασμένο χρόνο περισσότεροι από πενήντα οδηγοί λεωφορείων κατήγγειλαν πως τους έφτυσε κάποιος επιβάτης. Τους λόγους φυσικά τους ξέρουν μόνο εκείνοι που το έκαναν. Τα θύματα πάντως αποζημιώθηκαν με περισσότερο από δυο μήνες κατά μέσο όρο αλλά ένας από τους οδηγούς για να συνέρθει από την ...επίθεση χρειάστηκε εξάμηνο!!!! Βαρύ θα ήταν το τραύμα!

Οι οδηγοί επικαλούνται βαρύ ψυχολογικό τραύμα και το συνδικάτο τους υποστηρίζει ότι τόσο χρειάζεται για το ξεπεράσει κάποιος το φτύσιμο αν και η Μητροπολιτική αρχή μεταφορών θεωρεί ότι μια μέρα είναι αρκετή!

Πηγή: typos.com.cy

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!