Συναγερμός στον Κόλπο του Μεξικού εξαιτίας τροπικής θύελλας

Έτοιμα να εγκαταλείψουν τον κόλπο του Μεξικού είναι τα βασικά πλοία και τα πλοία άντλησης στο σημείο που έχει σημειωθεί η διαρροή από το φρέαρ της BP εξαιτίας της τροπικής θύελλας Μπόνι, η οποία εκτιμάται ότι θα πλήξει την περιοχή μέσα στις επόμενες 48 ώρες.


Η πολύ γρήγορα κινούμενη θύελλα εκτιμάται ότι θα πλήξει με σφοδρές καταιγίδες την περιοχή της βόρειας Φλόριντας Κις πριν διασχίσει τη χερσόνησο και στραφεί προς τον Κόλπο του Μεξικού.

Δύο πλατφόρμες άντλησης που βρίσκονται πάνω από τα ανακουφιστικά φρέατα αναμένεται να απομακρυνθούν από τη πορεία της θύελλας Μπόνι, δήλωσε ένας από τους διαχειριστές της επιχείρησης άντλησης του πετρελαίου.


Η θύελλα στις 15.00 ώρα Ελλάδας της Παρασκευής βρισκόταν σε απόσταση 130 χιλιομέτρων νότια νότιο-ανατολικά της μητρόπολης της Φλόριντας και κατευθυνόταν προς τον Κόλπο του Μεξικού με 31 χιλιόμετρα την ώρα.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Αμερικανικού Εθνικού Κέντρου για την πρόβλεψη των Τυφώνων, η θύελλα αναμένεται ότι θα περάσει και από την περιοχή της Λουιζιάνα, που ήδη αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα με τη διαρροή του πετρελαίου της ΒΡ, την Κυριακή το πρωί.     

-skai.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!