Η πιο περίεργη συσκευασία μπίρας στον κόσμο.

Όταν μια μπύρα κοστίζει 765 (!) δολάρια σίγουρα όλοι περιμένουν να δουν αν έχει τουλάχιστον...χρυσό!Και όμως!Άνθρακας ο θησαυρός!

Το συγκεκριμένο ..είδος μπύρας κοστίζει τόσο ακριβά λόγω της συσκευασίας της αφού εξέρχεται μέσα από το στόμα 12 ταριχευμένων ζώων!Και συγκεκριμένα από λαγού,νυφίτσας  και σκίουρων και είναι μόνο 12 κομμάτια (ευτυχώς για τα καημένα τα ζώα!)

Οι φιάλες είναι ήδη sold out σε Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την Ιταλία, τη Δανία, τη Σκωτία και την Αγγλία και αναμένεται να τα παραλάβουν οι ιδιοκτήτες τους εντός της ερχόμενης εβδομάδας!Οι φιλοζωικές οργανώσεις ακόμα να αντιδράσουν ;

troktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!