Απαγορεύτηκε επέμβαση αφαίρεσης φωνητικών χορδών από σκύλους και γάτες.

Μία αμφιλεγόμενη χειρουργική επέμβαση για γάτες και για σκύλους απαγορεύθηκε για πρώτη φορά στις ΗΠΑ. Σε αυτή την επέμβαση αφαιρούν τις φωνητικές χορδές από τους σκύλους ή τις γάτες , εμποδίζοντας έτσι το γάβγισμα και το νιαούρισμα.


Όπως δήλωσαν οι φιλοζωικές οργανώσεις το να αφαιρούν τη φωνή ενός ζώου είναι ισοδύναμο με το να αφαιρείς την ικανότητα ενός ατόμου να επικοινωνήσει. 

Υπάρχουν όμως και αυτοί που υποστηρίζουν την επέμβαση και δηλώνουν ότι με το νέο νόμο θα γεμίσουν οι μάντρες σκυλιά και θα μειωθεί η ζήτηση των συγκεκριμένων κατοικίδιων. Κι αυτό γιατί οι ιδιοκτήτες που θέλουν τα κατοικίδια τους μόνο για να τα κοιτάζουν και να μην τους ενοχλούν, προτιμούν να μην έχουν καθόλου ζώα στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο αν κάποιος υποβάλει το κατοικίδιο του στην εν λόγω επέμβαση χωρίς να υπάρχει ιατρικός λόγος θα αντιμετωπίζει έως και 5 χρόνια φυλάκιση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!