Μεσογειακό «Λας Βέγκας» τα κατεχόμενα σύμφωνα με την Daily Telegraph

Σε «Λας Βέγκας της Μεσογείου» πρόκειται να εξελιχθούν τα κατεχόμενα από τα τουρκικά στρατεύματα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Telegraph.

Η εφημερίδα αναφέρεται στα εγκαίνια του πολυτελούς ξενοδοχείου "Κράτος Πρίμιουμ" στην Κερύνεια και στις πρωτοφανείς διαστάσεις, που πήρε παγκοσμίως η ακύρωση της επίσκεψης της τραγουδίστριας Τζένιφερ Λόπεζ στο ξενοδοχείο για τα εγκαίνια.

Παράλληλα, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ντερβίς Έρογλου, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, αποκάλυψε τις προτάσεις πολλών επιχειρηματιών να ανεγείρουν πολυτελέστατα θέρετρα και εμπορικά κέντρα στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.

Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, ο Έρογλου μαζί με τον Τούρκο υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου, αρμόδιο για το κυπριακό, Τσεμίλ Τσιτσέκ τέλεσαν τα εγκαίνια του ξενοδοχείου προχθές, ημέρα της μαύρης επετείου της τουρκικής εισβολής.

Επίσης, έγιναν τα εγκαίνια της υπέργειας διάβασης του περιφερειακού δρόμου Κερύνειας, που ενώνει τη Λευκωσία με την Κερύνεια, τη Λάπηθο και τον Καραβά, παρουσία Τούρκων αξιωματούχων.

Επιπλεόν, οι Τσιτσέκ, Έρογλου τέλεσαν τα εγκαίνια της πανεπιστημιακής κλινικής του "πανεπιστημίου" Εγγύς Ανατολής και υπέγραψαν πρωτόκολλο για ανέγερση μεγάλου τζαμιού στην κατεχόμενη Λευκωσία. 

Το τζαμί θα είναι τεράστιων διαστάσεων και θα θυμίζει το τζαμί Σελιμιγιέ της Κωνσταντινούπολης. 

Ο θεμέλιος λίθος αναμένεται να τεθεί στις 15 Νοεμβρίου του 2010.

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!