Αλλεπάλληλα χτυπήματα από τον Εγκέλαδο δέχεται η Παπούα - Νέα Γουινέα

Δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις με διαφορά μισής ώρας ο ένας από τον άλλο, δέχθηκε σήμερα η Παπούα-Νέα Γουινέα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γεωλογικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ. Στην δεύτερη μάλιστα δόνηση η Υπηρεσία Σεισμών της Ινδονησίας εξέδωσε προειδοποίηση ...

για τσουνάμι.

Ο  πρώτος σεισμός ήταν μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 537 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πρωτεύουσας της Παπούα-Νέα Γουινέα, Πορτ Μόρσμπι και εστιακό βάθος 77 χιλιομέτρων.

Ο δεύτερος σεισμός σημειώθηκε περίπου στις 16:35 ώρα Ελλάδας και σύμφωνα με το Μετεωρολογικό και Γεωοφυσικό Ινστιτούτο της Ινδονησίας ο σεισμός είχε βάθος μόλις 26 χιλιομέτρων, που ήταν και η αιτία για προειδοποίηση για τσουνάμι.


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!