Στον αέρα 16 χιλιάδες τουρίστες μετά την κατάρρευση βρετανικής εταιρείας ταξιδιών

Η βρετανική εταιρεία ταξιδίων Goldtrail, που ειδικεύεται σε πακέτα ταξιδιών σε Ελλάδα και Τουρκία, κατέρρευσε οικονομικά, την ώρα που τουλάχιστον 16.000 πελάτες της βρίσκονταν στο εξωτερικό.

Η εταιρεία, με έδρα το Σάρεϊ που πουλούσε κατά κύριο λόγο πακέτα διακοπών μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων, τέθηκε σε αναγκαστική διαχείριση. Ειδικότητά της ήταν τα πακέτα στην Αλικαρνασσό, την Έφεσο, τη Ρόδο και την Κέρκυρα. Η Βρετανική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA) ανακοίνωσε ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι ταξιδιώτες να επιστρέψουν στη Βρετανία.

•Η ανακοίνωση της CAA Oι πτήσεις από την Τουρκία αναμένεται να πραγματοποιηθούν κανονικά σχεδόν στο σύνολό τους, ενώ όσοι επιστρέφουν από την Ελλάδα αναμένεται να αντιμετωπίσουν αλλαγές στο πρόγραμμά τους.

BHMAonline


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!